treatment 1327811 1920

Steunkousen

Voor het bepalen van de juiste kwaliteit en de juiste pasvorm is het van belang dat er zeer nauwkeurig maten worden genomen van uw benen of armen.
Dit gebeurt bij ons door deskundig personeel. Voor het aanmeten van TEK kunt u bij Fysiotherapie Balans terecht, u dient wel vooraf een afspraak te maken. Voor een afspraak kunt u bellen met Schmidt Medica, tel. 0575-514997.
Indien u om medische redenen niet in de gelegenheid bent om op de praktijk van Fysiotherapie Balans te komen. dan is het ook mogelijk dat een medewerk(st)er bij u thuis komt voor het aanmeten van uw TEK. Therapeutische Elastische Kousen worden meestal vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij kunnen voor alle zorgverzekeraars de aanvraag en financiële afwikkeling rechtstreeks verzorgen. Hiervoor hebt u een recept of machtigingsaanvraag van de behandelende arts nodig waarop uw medische indicatie duidelijk staat vermeld. De werking van TEK is beperkt. Daarom is het voor een goede behandeling van uw benen of armen van medisch belang dat de kousen periodiek worden vervangen. Per zorgverzekeraar is deze vervangingstermijn verschillend. Wij informeren u daar graag over.