Eerste afspraak

Bij de eerste keer neemt u het volgende mee:

  • een legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of ID-kaart).
  • het pasje van uw zorgverzekering.
  • een verwijzing, als u die heeft gehad van uw huisarts of specialist.
  • een handdoek.

 Verzekeringscheck:
Altijd goed om even de polisvoorwaarden na te kijken; hierin staat hoe u verzekerd bent voor fysiotherapie. We hebben niet met alle zorgverzekeraars een contract meer. Als u een verzekering heeft met een zorgverzekeraar waarmee wij geen contract hebben of u bent niet (of onvoldoende) aanvullend verzekerd, dan krijgt u van ons een rekening. Kijk hier voor onze tarieven.

Tijdens de eerste afspraak, die 45 minuten duurt, vind er naast een (intake)gesprek een fysiotherapeutisch onderzoek plaats. In het gesprek inventariseren we uw wensen en klachten waarna we het fysiotherapeutisch onderzoek doen. Meestal kunnen we dan al vertellen wat er aan de hand is en hoe we u hiermee kunnen helpen. Na het gezamenlijk opstellen van het behandelplan kunnen we u ook nog een stukje behandelen.

Een afspraak afzeggen of verzetten?
Dat is geen probleem. U kunt dit laten weten door langs te komen, te bellen of het contactformulier te gebruiken. Als de praktijk niet is geopend dan kunt u ook het antwoordapparaat inspreken.
Tot 24 uur voor de afspraak is afzeggen of verzetten gratis, daarna brengen we de voor u gereserveerde tijd bij u in rekening.